Η πηγή και η διαδικασία του γάλακτος
Η κτηνοτροφική μονάδα κάθε παραγωγού είναι εξοπλισμένη  με αυτόψυκτη δεξαμενή (παγολεκάνη), όπου τοποθετείται το γάλα αμέσως μετά την άμελξη. Στην συνέχεια συλλέγεται από τα βυτία γάλακτος τα οποία διαθέτουν αυτόματο σύστημα συλλογής, δειγματοληψίας και καταγραφής του γάλακτος και μεταφέρεται στo εργοστάσιο. Κάθε βυτίο έχει 3-4 διαμερίσματα και μόνωση για να διατηρείται η χαμηλή θερμοκρασία του γάλακτος μέχρι την παράδοσή του στο . Το δρομολόγιο του κάθε βυτίου είναι σταθερό και η συγκέντρωση γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι γνωστοί οι παραγωγοί, των οποίων το γάλα περιέχεται σε κάθε χώρισμα του βυτίου.
Εκεί το γάλα ελέγχεται, παστεριώνεται, ομογενοποιείται και συσκευάζεται κάτω από την συνεχή και άγρυπνη παρακολούθηση του άριστα εκπαιδευμένου επιστημονικού προσωπικού της εταιρίας.
Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες κάθε ημέρας αρχίζει η διανομή του γάλακτος  με τον στόλο των ψυγείων αυτοκινήτων της εταιρίας στα σημεία πώλησης, ώστε να φτάσει ολόφρεσκο στον καταναλωτή με το ξημέρωμα της νέας ημέρας.

Ποιότητα των προϊόντων
Η εταιρεία κατόρθωσε να μειώσει το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από τη συγκέντρωση του γάλακτος έως την τοποθέτηση των γαλακτοκομικών προϊόντων της στα ψυγεία των καταστημάτων σε λιγότερο από 24 ώρες, γεγονός που διασφαλίζει την υψηλή διατροφική αξία και την ασφάλειά τους. Παράλληλα, η  εταιρία οργάνωσε ειδικό τμήμα ασχολούμενο με τη διατροφή και την υγεία των ζώων, τη βελτίωση των ζωοτροφών και την αναδιοργάνωση των στάβλων των κτηνοτρόφων της.
 Όπως το γάλα , έτσι και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα, είναι υγιεινά προϊόντα άριστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης. Απολαύστε τα και χαρίστε στον οργανισμό σας την υγεία, τη ζωντάνια και την ευεξία που του αξίζουν, κάθε μέρα!

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα
- Τι είναι το γάλα; κάτι περισσότερο από τρόφιμο!                            

Το γάλα κατέχει ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα άλλα ζωικά και φυτικά τρόφιμα διότι είναι η αποκλειστική τροφή, για τον άνθρωπο αλλά και για τα θηλαστικά ζώα, κατά το πρώτο στάδιο της ζωής τους. Από αυτό συμπεραίνεται ότι το γάλα περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ένας νέος οργανισμός για να αναπτυχθεί και ιδιαίτερα, επάρκεια πρωτεϊνών και αλάτων.

- Η γιαούρτη ως τρόφιμο! αλλά και ως φάρμακο! 

Η γιαούρτη είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν που παράγεται ύστερα από ζύμωση του γάλακτος με ειδικά οξυγαλακτικά βακτήρια. Τα βακτήρια αυτά είναι ένας συνδυασμός γαλακτικού βακίλου (Lactobacillus bulgaricus) και ενός γαλακτικού στρεπτόκοκκου (Streptococcus thermophilus),τα οποία δρώντας από κοινού προκαλούν την πήξη του γάλακτος και διαμορφώνουν τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά της γιαούρτης.

- Τι είναι το τυρί;

Το τυρί είναι το προϊόν που παράγεται από το στράγγισμα του πήγματος του γάλακτος και είναι από τα παλαιότερα και πολυτιμότερα τρόφιμα στη διατροφή του ανθρώπου.